Γιατί σχεδόν ποτέ δεν έχουμε τι να φορέσουμε!

Γιατί σχεδόν ποτέ δεν έχουμε τι να φορέσουμε!

Πόσες φορές στη ζωή μας δεν έχουμε σταθεί αμήχανα & αμέτρητα λεπτά μπροστά από την ντουλάπα μας χωρίς να είμαστε σίγουρες τί αναζητάμε ή να μην βρίσκουμε κάτι να φορέσουμε;

Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί γιατί το νιώθουμε αυτό ενώ η ντουλάπα μας είναι γεμάτη από ρούχα αλλά εμείς δεν μπορούμε να βρούμε κάτι που να μας ικανοποιεί;

Η απάντηση θεωρώ ότι είναι μία και μοναδική! Ότι δηλαδή τις περισσότερες φορές ψωνίζουμε και επιλέγουμε ρούχα με βάση αυτό που προσδοκούμε και όχι την πραγματικότητα που ζούμε.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε λάθος επιλογές που δεν ταιριάζουν στο στιλ μας και δεν καλύπτουν τις καθημερινές μας ανάγκες.

Κάντε το παρακάτω πείραμα!

Βήμα 1.
Αφαιρέστε, χαρίστε, ανακυκλώστε όλα εκείνα τα ρούχα που τα κρατάτε χρόνια και χρόνια πιστεύοντας ότι θα βρεθεί εκείνη η κατάλληλη στιγμή να τα ξαναφορέσετε, όλα εκείνα που δεν σας βολεύουν καθόλου και δεν σας εξυπηρετούν, όλα εκείνα που τα έχετε βαρεθεί και σας κάνουν να θυμάστε παλιότερες εποχές που είχατε πιο λίγα ή πιο πολλά κιλά αλλά και φυσικά όλα εκείνα που απλά κάθε αλλαγή εποχής (χειμώνα-καλοκαίρι) τα ανεβοκατεβάζετε από το πάνω ράφι στο κάτω και εναλλάξ!

Κρατήστε μόνο εκείνα που πραγματικά αγαπάτε! Που σας βολεύουν! Που φοράτε καθημερινά! Που σας κάνουν να νιώθετε άνετα & όμορφα! που σας χαρίζουν αυτοπεποίθηση!

Και τι θα σας μείνει μετά?! Μόνο εκείνα που πραγματικά σας αρέσουν να έχετε στην ντουλάπα σας και εξυπηρετούν τις καθημερινές σας αλλά και επίσημες εμφανίσεις σας.

Βήμα 2.
Τακτοποιήστε τα ώστε να τα βλέπετε ξεκάθαρα
, και κάθε φορά που ανοίγετε την ντουλάπα σας δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να πειραματιστεί!

Είμαι σίγουρη ότι από αυτά (τα λίγα) θα προκύψουν πολύ πολύ ενδιαφέροντα σύνολα που ούτε και εσείς οι ίδιες δεν θα είχατε σκεφτεί, καθώς όλος αυτός ο σωρός ρούχων που είχατε αποθηκεύσει μέχρι πριν λίγο καιρό, σας μπέρδευε σας δημιουργούσε σύγχυση με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να βάλετε την στιλιστική σας φαντασία να λειτουργήσει!

Βήμα 3.
Με τις επόμενες αγορές σας επενδύστε σε βασικά κομμάτια.

Basics λέγονται εκείνα τα ρούχα που έχουν την ιδιότητα να μην βγαίνουν από την μόδα, ο κατάλογος τους αρκετά μεγάλος και για να σας ξεμπερδέψω ξεκινήστε να θέλετε με τα παρακάτω:

Λευκό μακρύ πουκάμισο
Μαύρα μποτάκια
Ένα τζιν
Μαύρο φόρεμα
Blazer
Γκρι παντελόνι
Midi φούστα
Cozy πουλόβερ
Λευκό τοπ
Μακριά ζακέτα
Ζώνη με girly λεπτομέρειες
Πολύχρωμο φουλάρι.

και μην ξεχνάτε! Be you, Do you, For you!