Ο Ralph Lauren θα γιορτάσει την επέτειο 50 χρόνων στο Central Park

O γνωστός οίκος θα οργανώσει ένα υπαίθριο show κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη

Την επέτειο των 50 χρόνων στη μόδα γιορτάζει ο οίκος Ralph Lauren και έχει αρχίσει τις προετοιμασίες για το show, που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.

O αμερικανικός οίκος σχεδιάζει ένα event στο συντριβάνι του Bethesda Terrace στο Central Park του Manhattan, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Όπως είναι αναμενόμενο θα πραγματοποιηθεί catwalk για την παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει δείπνο για VIP καλεσμένους στον υπαίθριο χώρο.

''Το ιστορικό show, το δείπνο και η γιορτή που θα ακολουθήσει θα δέσουν άψογα με ένα από τα πιο φημισμένα αξιοθέατα της Νέας Υόρκης'', ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο οίκος και συνέχισε:''O κ. Lauren θα αποδώσει φόρο τιμής στη γενέτειρά του Νέα Υόρκη, το επίκεντρο της αμερικανικής και παγκόσμιας μόδας, και στη βιομηχανία που τον βοήθησε να δημιουργήσει και να ηγηθεί πάνω από πέντε δεκαετίες".

Το φιλανθρωπικό στοιχείο δεν θα λείπει από την εκδήλωση καθώς θα βοηθήσει το Central Park Conservancy, μια ιδιωτική, μη κερδοσκοπική οργάνωση που βασίζεται σε δωρεές για να αποτρέψει την παρακμή του παγκοσμίου φήμης πάρκου.

 

Πηγή: madamefigaro.gr